Warning: Undefined array key "a" in /customers/9/3/b/acpegasus.be/httpd.www/wp/wp-content/themes/colormag/inc/class-colormag-utils.php on line 151

Atletiekkamp 2024

Beste ouders,

Wat een fantastische week hebben we achter de rug! Het atletiekkamp was een groot succes. We willen graag even terugblikken op wat we samen met de kinderen hebben beleefd.

De eerste drie dagen stonden in het teken van verschillende atletiekdisciplines. De kinderen hebben zich volledig kunnen uitleven in hoogspringen, kogelstoten, verspringen, afstandslopen, estafette, speerwerpen of vortexwerpen, sprint en hordelopen.

Op woensdagnamiddag hebben we even een rustmoment ingelast. De kinderen konden lekker ontspannen en spelen in het zwembad. Dit was een heerlijke afwisseling en gaf hen de kans om even op adem te komen.

Donderdag was het tijd voor de atletiektestjes. De kinderen hebben echt het beste van zichzelf gegeven, en we zijn trots op wat ze allemaal hebben bereikt. Deze testjes waren niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een mooie manier om te zien hoe ze in de loop van de week gegroeid zijn.

Vrijdag sloten we het kamp af met een fundag. De kinderen deden mee aan een alternatieve versie van de Olympische Spelen, waarbij plezier en samenwerking centraal stonden. De creativiteit en het enthousiasme die ze toonden, maakten deze dag onvergetelijk.

Het was een plezier om met zo’n enthousiaste groep kinderen te mogen werken, en we hopen dat ze net zo genoten hebben als wij.

Met sportieve groeten, het trainersteam.

Upcoming Events